Neem contact met ons op:

Mocht u nog vragen hebben, boeken of persoonlijk contact willen? Dan kunt u contact opnemen via het onderstaande adres.

Accommodatie verhuurbedrijf en boekingsbureau

Met vriendelijke groeten vanaf Texel,

Karin en Erwin Zoer.

Oude Dijkje 8 1796 ML De Koog -Texel

Telefoon: 0222-317902
Mobiel : 06-53933195

Email:info@bungalowtexel.nl
Image

Lastminutes Texel

Je hebt zin om met zeer hoge korting op vakantie te gaan? Bekijk dan hier ons grote aanbod lastminutes Texel. Je hebt volop keuze maar we raden je wel aan om er snel bij te zijn en het in de gaten te houden. Zeker als je op het laatste moment Texel wilt bezoeken en het mooi weer is, dan kan een lastminute zo voor je neus geboekt zijn. Maar het is goed dat je nou van deze actie op de hoogte bent. Je zal dan ook wat vaker kijken en snel online reserveren. Het is namelijk heerlijk omlekker uit te mogen waaien aan het strand! Boek snel online 1 van onze lastminutes vakanties Texel.

Vakantiehuizen lastminutes Texel

Er zijn veel mooie vakantiehuizen boekbaar die hier beschikbaar zijn als lastminutes Texel. Je hebt alle tijd om na te gaan wanneer jij vrij bent en wanneer er een plekje vrij is. De kinderen kunnen
gezellig mee en ook de honden zijn bij ons meer dan welkom. Geniet er daarom extra van, boek snel op laatste moment, want zo heb jij echt een Top vakantie. Lekker samen een wandeling maken aan het strand, genieten in de Slufter, de vuurtoren en nog zoveel meer. Je gaat er tijd tekort komen!

Reserveer online lastminutes Texel

Eenvoudig en snel online gebruik maken van de lastminutes Texel? Dan kan hier op deze aanbieding site! Het is goed dat je een kijkje neemt op lastminuteintexel.nl en dan zie je al snel welke grote aanbiedingen wij jou te bieden hebben. Staan er mooie lastminutes Texel voor je bij? Reserveer of boek deze actie online snel, anders is de kans groot dat je te laat bent. Jij wilt toch lekker komen
genieten op het mooie eiland Texel. Als je vragen hebt dan horen we dat graag zodat wij deze snel kunnen beantwoorden. We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze vakantiehuizen op Texel.

Met vriendelijke lastminute Texel groeten,
Karin Zoer-Zoetelief